Ben jij ready voor de zomer?

Ben je ready voor de zomer?

De ChizaSmoke XX is de nieuwste waterpijp. Perfect voor elke gelegenheid. Door het moderne design zal je zeker opvallen! De ChizaSmoke XX is makkelijk mee te nemen naar je vakantie bestemming. Het product is strak ontworpen en neemt ook weinig ruimte in, maar onderschat hem niet, met de ChizaSmoke XX heb jij nog nooit zoveel rook gehad.

16 kleuren LED!

Bij de ChizaSmoke XX wordt een LED lamp geleverd met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je 16 verschillende kleuren kiezen! Maar… wil je niet de hele tijd met de knoppen spelen om een kleur te kiezen? Dan heeft de afstandsbediening 2 extra knoppen, name “fade” en “jump”. Met fade laat je de kleuren rustig na elkaar op komen en met jump “springen” de kleuren achter elkaar! De ChizaSmoke XX wordt helemaal gevuld met rook en zodra je dan de lamp aan zet zal de ChizaSmoke XX oplichten!

Lotus

De ChizaSmoke XX wordt geleverd met een silicone kopje. Het voordeel van een silicone kopje is dat de warmte verspreidt wordt. Dus je tabak wordt gelijkmatig verwarmt. Wij hebben het effect nog beter gemaakt door er een “Lotus Kaloud” aan toe te voegen! De Lotus Kaloud is eigenlijk een vervanging van alimiuem folie waarop je vervolgens de kooltjes op legt. Bij de Lotus Kaloud doe je de Kaloud op het silicone kopje en kan je vervolgens de kooltjes in de Kaloud plaatsen. Daarna plaats je de “Lotus” boven op de kaloud. Met de Lotus heb je controle over de warmte en het rookvermogen. Doe je de lotus open? Dan heb je minder rook, doe je de lotus dicht? Dan heb je veel en hele dikke rook!

Transparant

De ChizaSmoke XX wordt geleverd met een transparant mondstuk. Doordat het mondstuk transparant is, zul je de rook zien wanneer je een hijs neemt! Dit zorgt voor een mooi effect tijdens het roken. Het transparante mondstuk is ook bedrukt met het ChizaSmoke logo!

Makkelijk

De ChizaSmoke XX is super snel klaar om jou te laten genieten van je rooksessie.  Er zijn maar een paar dingen die je moet voordat je kan starten met je rooksessie. Plug de slang in de ChizaSmoke XX. De slang inpluggen is erg makkelijk, je hoeft alleen maar de adapter aan de slang te koppelen en het rubbertje in de waterpijp te stoppen en vervolgens kun je de adapter in de ChizaSmoke XX pluggen! Vul daarna de ChizaSmoke XX met water, plaats je kopje en de Lotus Kaloud op de ChizaSmoke XX en je kan starten!

Kleuren

De ChizaSmoke XX is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Namelijk: Zwart, Wit, Rood & Groen!

Ready?

Voor 16:00 besteld op werkdagen = Morgen in huis!