De kans is aanzienlijk groot dat jij wilt weten wat een shisha lounge is. En er over nadenkt om een bezoekje te brengen aan een shisha lounge, je bent namelijk niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Veel mensen hebben een verkeerd beeld bij een shisha lounge. Zij denken bijvoorbeeld dat het een soort coffeeshop is. Om deze onduidelijkheid voor eens voor altijd te verhelpen hebben we in dit artikel de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Door dit artikel goed door te nemen krijg je een volledig beeld van een shisha lounge.

Wat is een shisha lounge? – de plek voor jouw shisha

Zoals je eigenlijk al wel aan de naam kan zien is een shisha lounge een speciale plek waar jij heen kunt gaan om een avondje te genieten van een waterpijp. Je kunt dit een beetje vergelijken met een normale lounge, alleen is een shisha lounge speciaal ingericht voor de waterpijp. Dit brengt met zich mee dat er lekker veel ruimte is waar jij met je vrienden kan gaan zitten. In de shisha lounge zijn er vaak verschillende leuke toevoegingen te vinden. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan schermen voor het bekijken van voetbal, maar ook aan speeltafels waar je digitale kaartspellen of bordspellen kunt doen. Een shisha lounge is dus echt een plek waar je lekker tot rust kunt komen!

Geen drugs

Een verkeerde opvatting die veel mensen nog altijd hebben is dat een shisha lounge een soort coffeeshop is. Echter is niets minder waar. Sterker nog, er mag helemaal geen drugs genuttigd worden in een shisha lounge. Dit betekent dan ook dat het niet mogelijk is om te blowen in een shisha lounge. Het drinken van alcohol is wel mogelijk. Tegenwoordig kun je ook hapjes bestellen zoals bittergarnituur of nachos. Cocktails kun je er ook vinden! In een shisha lounge  is er altijd een ontspannen sfeer. Deze ontspannen sfeer brengt met zich mee dat je optimaal kunt genieten van je shisha tijdens het relaxen.

De voordelen van een shisha lounge

Nu je wat meer weet over de shisha lounge is het handig om te kijken naar de voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest voor een bezoekje aan de shisha lounge. Het belangrijkste voordeel is het feit dat je zelf niets hoeft te doen. De shisha wordt namelijk voor jou klaargemaakt. Als je bekend bent met de shisha weet je dat dit aardig veel tijd in beslag kan nemen. Door middel van een shisha lounge weet je zeker dat de kooltjes voor jou klaar worden gemaakt. Ook hoef je niet te denken aan het schoonmaken, dit wordt eveneens voor je gedaan.

Een ander voordeel is dat je in staat bent om met meerdere mensen te genieten van een waterpijp. Er zijn namelijk verschillende waterpijpen in de shisha lounge beschikbaar die gebruikt kunnen worden met meerdere slangen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een waterpijp te delen met twee of drie mensen. Ook is het leuk om ieder een eigen waterpijp te kiezen met een ander smaakje. Zo kan je namelijk door wisselen. Aangezien iedereen een eigen mondstukje krijgt hoef je je geen zorgen te maken over de hygiëne.

Wat kost een shisha lounge eigenlijk?

Wil je zelf een bezoekje brengen aan een shisha lounge dan is het wel handig om te weten met wat voor prijzen je rekening kunt houden. De prijs die je betaalt is uiteraard volledig van de vraag hoeveel drankjes je drinkt en hoeveel waterpijpen je wilt bestellen. Over het algemeen betaal je voor een waterpijp gemiddeld 13 euro. Een drankje kost vaak een euro of 2/3. Als je de waterpijp deelt met verschillende mensen valt het dus echt wel mee. De entree is altijd gratis, dit scheelt dus ook al. Door de voordelige prijs is het zeker leuk om eens naar binnen te lopen.

Nog veel meer shisha artikelen

Als het goed is heb je door de informatie uit dit artikel een beter beeld gekregen bij de shisha lounge. Mocht je nog nooit bij een shisha lounge zijn geweest dan is het echt een aanrader om dit toch een keer te doen. Het is namelijk een plek met een zeer ontspannen sfeer. Uiteraard kun je ook thuis je eigen shisha lounge maken door te kiezen voor een van onze speciale waterpijpen. Wil je meer te weten komen over het klaarmaken van een shisha dan is het handig om deze blog even goed in de gaten te houden, we hebben namelijk nog veel  meer artikelen die je zeker even zou moeten doornemen.

Thuis genieten van een shisha?

Wil je toch liever thuis genieten van een shisha met je eigen smaakje en drankje? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres. ChizaSmoke biedt de nieuwste en meest revolutionaire waterpijpen aan. Onze waterpijpen zijn makkelijk klaar te maken snel schoon te maken en hebben een bijzondere uitstraling! Bekijk onze shisha’s hieronder!  Wij bieden alles aan om je de optimale ervaring te geven!

Author admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *